Auktoriserad bilverkstad

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service på Kungsholmen

den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Söders Bilproffs!


Bilmekaniker som utför bil reparation på vår verkstad på Södermalm

Bil reparationer på Kungsholmen

Moderna bilar kräver moderna serviceverkstäder. Som en del av Bosch Car Service kan vi erbjuda ett heltäckande tjänsteutbud inom bilservice och bilreparationer på Kungsholmen i Stockholm.

Mekaniska bilreparationer

Även om moderna bilar är högteknologiska finns det många mekaniska komponenter som utsätts för slitage under årens lopp. Vi har attraktiva paketerbjudanden för reparation eller byte av till exempel avgassystem, stötdämpare, servosystem och hjullager. Även motorns mekaniska delar som kylsystem, insugningselement och kam- och drivremssatser reparerar eller byter vi åt dig om det skulle behövas.

Kontakta oss

Boka tid som passar dig bäst online via din dator eller smartphone, eller ring oss så hjälper vi dig med att hitta en tid som passar

Boka tid Online